Gratis version af Kaspersky VPN

Du kan bruge den gratis version eller den ubegrænsede version af Kaspersky VPN.

Ved brug af den gratis version:

Når den sikre trafikgrænse overskrides, afsluttes den sikre forbindelse. Appen meddeler dig, når din sikre forbindelse er deaktiveret. Du kan vente den tid, der er angivet i hovedapp-vinduet, og derefter genoprette en sikker forbindelse. Mængden af ​​brugt sikker trafik, der vises i appen, kan afvige lidt fra det faktisk anvendte mængde.

Den mængde af sikker trafik, der er til rådighed, påvirker ikke mængden af ​​internettrafik, der er til rådighed fra din mobiloperatør. Du kan fortsætte med at bruge internettet, når den sikre trafikgrænse er overskredet, men dine data vil ikke være sikret ikke af Kaspersky VPN.

Du kan få ubegrænset sikker trafik ved at skifte til den ubegrænsede version af Kaspersky VPN.